X

Aşk Büyüsü

eski sevgiliyi geri kazanma yollari

Aşk Büyüsü

Aşkın kendisi büyülü birşeydir zaten. Onunla zamanın bu kadar çabuk geçmesini, aynı anda atılan mesajları, o daha sokağın başındayken gelişini hissetmenizi başka nasıl açıklayabiliriz ki. İnsan hayatı boyunca o kimyayı çok fazla insanla yakalayamaz. Ve bir kez bulunca da kaybetmek istemeyiz. Ama ya kaybedersek?

Eski Sevgilimi Nasıl Geri Kazanırım?

Bazen bir adam kendimizi aynada ışıldarken görmemize sebep olur. Ayaklarımızı yerden keser, sonuna kadar onunla gidebileceğimizi hissettirir.. Ve sonra birşeyler ters gider. Seninde böyle bir erkeğin vardı, ve şimdi onu kaybettin. Ve tabii ki geri istiyorsun. O zaman bakalım eski sevgilini geri kazanmak için  neler yapabiliriz..

Ayrılığın sebebini tespit etmek bu aşamada önemlidir. Bundan emin olmak için bir ortak arkadaşınızında fikrini sorabilirsin. Kendi başımıza objektif olamayabiliriz çünkü. Öncelikle gerçek nedeni tespit edip bunu çözmeye çalışmalısın. Bu işi halletmeden onu geri kazanmanın sana bir faydası yok, sadece aynı problemleri yaşayıp durursunuz. Sizin ayrılık sebebiniz ne?

Kıskançlık : Kıskançlık duygusu taraflardan herhangi birinde rahatsız edici seviyede ise kontrol altına alınması gerekir. Zira kıskançlık yüzünden bir tarafın özgürlükleri kısıtlanacak, her iki bireyde ilişkide huzurunu kaybedecektir. Bu sorunu çözmek için sakin bir ortamda karşılıklı uzun bir konuşma yapmalısınız. Karşılıklı konuşarak bu sorunu çözemiyorsanız bir ilişki terapistine gitmenizi de öneririm.

Aile : Bazılarınız mutlaka yaşamıştır, Türk toplumunda önüne geçilemez bir kaynana-gelin sendromu var. Sevgilinizin yada eşinizin, annesi ile bir sorun yaşadıysanız ve bu durum sizi ayrılığa sürüklüyorsa el frenine hızlıca asılmanızı öneririm. Annesi ile kavga ederek hiçbir yere varamazsınız ve muhtemelen bu işten zararlı çıkan da siz olursunuz. Eşinizi kaybetmeseniz bile, ilelebet huzurunuzu kaybedersiniz. Sonuçta bahsettiğimiz insanlarda onun ailesi çünkü. Böyle bir sorununuz varsa, arada eşiniz yada sevgiliniz olmadan kayınvalide ile başbaşa yapılacak bir görüşme olumlu olacaktır. Zevkine uygun beğeneceği bir hediye alın ve ziyaretine gidin. Yaşananlar için üzgün olduğunuzu, hatta karşı tarafın alttan almaya niyeti yoksa hatalı olduğunuzu söyleyin ve özür dileyin. Sonuçta karşınızdaki büyüğünüz ve onun annesi. Kaleyi içerden fethetmelisiniz.

Kişisel Anlaşmazlıklar : Aranızda fikir ayrılıkları olması normaldir. Ancak bu konular sizi ayrılığa kadar götürmüşse durumu ciddiye almanız gerekiyor. Bu gibi durumlarda taraflardan birinin özverili davranıp karşı tarafa uyum sağlaması, taviz vermesi gerekebilir. Söz konusu olan gözden çıkarabileceğiniz birşeyse ve onu geri kazanmayı arzu ediyorsanız belki de bu tavizi sizin vermeniz gerekiyordur.

Aşkınızı Tekrar Kazanmak İçin

Eski Sevgilinizi Geri Kazanmanın yegane yolu karşılıklı görüşmelerden geçiyor. Onunla, yakın arkadaşıyla ya da ailesiyle. Kendinizi bu görüşmeye tam olarak hazırlamadan kimsenin karşısına çıkmayın. Bu görüşme ilişkinizi geri kazanmak için belkide tek şansınız olabilir,  bu şansı  kötü kullanmak istemezsiniz. Kendinizi hazırlamak için Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları E-kitabını okumanızı öneririm. Benim bahsettiğim birkaç konudan çok daha fazlasını, tüm ayrıntı ve çözüm önerileri ile size sunacak olan bu eseri okumadan yola çıkmayın derim. Aşk Büyüsü yazımın sonuna geldik, gelecek yazıma kadar sevgiyle kalın…

Benzer konular:

Halime: