X

Bir Kızın Benden Hoşlandığını Nasıl Anlarım?

Bir Kızın Benden Hoşlandığını Anlamak İstiyorum

“Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım?” sorusu çok kritik bir sorudur. Her erkek hoşlandığın kızın ona ilgi duyup duymadığını öğrenmek ister. Düşünsene sevdiğin kızla ilişkiye başlamak istiyorsun. Fakat senden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorsun. Çıkma teklifi etmeyi planlıyorsun. Ama ya reddedilirsen? Emin olamıyorsun. Kafanda soru işaretleri dolanıp duruyor.

Bir kızın sana ilgi duyup duymadığını bilirsen daha kararlı adımlar atmaya başlayabilirsin. Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? sorusuna cevap olarak şunu söyleyebilirim:

“Hoşlandığın kızın beden dili sinyallerini gözlemle! Kızın ağzından çıkan sözcükleri önemsemeyi bırak!”

Çünkü kadınlar ağızlarından çıkan sözleri kontrol edebilir. Fakat beden dillerini asla kontrol edemez. Bu nedenle yapman gereken şey kızın beden dili sinyallerini nasıl okuyabileceğini öğrenmek.

Diyelim ki kızla bir süredir konuşuyorsunuz, görüşüyorsunuz. Fakat kızın senden etkilendiğine bir türlü emin olamıyorsun. O zaman onun beden dili sinyallerini gözlemlemeye başla!

Kızın Seninle İlgilendiğini Gösteren Beden Dili İşaretleri

  1. Konuşurken gözlerine muzip bakışlar atar. Seni kışkırtmaya çalışır.
  2. Sana yakın oturmaya çalışır.
  3. Konuşurken dokunur.
  4. Ayağıyla hafifçe temas eder.
  5. Yaptığın en aptalca esprilere bile güler.
  6. Hayatınla ilgili sorular sorar.
  7. Dikkatini çekmek için saçlarını savurur.
  8. Hoşlandığını söylediğin şeyleri kendisinin de sevdiğini söyler.
  9. Konuşurken sürekli gülümser.
  10. Sorduğun sorulara uzun, doyurucu cevaplar verir.

Bu sinyallerin birkaç tanesini görüyorsan kız büyük ihtimalle senden hoşlanıyodur. Bu noktadan sonra bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? sorusuna cevap bulmak için yapman gereken şu:

Kıza şöyle bir cümle kuracaksın:

“Sen çok iyi bir kızsın. Umarım sevdiğin erkeğe kavuşursun.”

Burada kız suratına aval aval bakıyorsa büyük ihtimalle senden hoşlanıyordur. Zaten bu cümleyi kurduğunda kızın tepkilerinde bazı değişimler olduğunu kolayca görebilirsin. Zaten senden hoşlanıyorum bakışı atarsa bil ki doğru yoldasın.

Kızın Vücut Dili Sinyallerini Okumayı Öğrenme Süreci

Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? sorusuna gereken cevapları yukarıda verdim. Kızın beden dili sinyallerini takip ederek senden etkilenip etkilenmediğini anlayabilirsin. Tabi ki başlarda kızın beden dili sinyallerini okurken bazı hatalar yapacaksın. Bazen yanıldığını fark edeceksin. Bunlar gayet normal.

Zaman geçtikçe bu konuda ustalaşacaksın. Zamana ve tecrübeye ihtiyacın var.

Tüm bunların yanında “Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır” sorusunun cevabını bilmek sana büyük avantajlar sağlayacaktır.

Benzer Konular:

Berkecan Duman:

Yorumlar (1)