X

Erkeklerin Bir Kadında Aradığı 4 Özellik

Erkekler Bir Kadında Ne Bulmak İster?

Her erkeğin birbirinden farklı yapısı vardır. Kabul…

Yaşam tarzları, yetiştirilme biçimleri, eğitim durumları, kültürel anlayışları farklılık gösterir. Kabul…

Göz zevkleri, hoşlandıkları kadın tipleri farklıdır. Kabul…

Ancak kadında bulunması gereken öyle 4 özellik var ki, erkeği derinden etkiler. Erkek, kadının farkına varır ve onu daha yakından tanımak ister. İleri seviyelerde birliktelik kurabilmek temel amacı olur. Peki o halde Erkeklerin bir kadında aradığı 4 özellik hangileridir? Nasıl oluyor da bu kadar etkili olabiliyor?

Her Erkeğin Bir Kadında Olmasını İstediği 4 Özellik

Hoşlandığın bir erkek var, onun kalbini çalmak kendine aşık etmek istiyorsun. Sağlam temellere dayanan uzun soluklu ilişki hayallerini süslüyor. Ama onu nasıl bu yola sokacağından emin değilsin. Kısa süreli, geçici hevesler sana göre değil. Atacağın adımların onun gözünde farklı değerlendirileceğine dair endişelerin var. Onu tetikleyecek, sana doğru gelmesine sağlayacak plana ihtiyacın var. Tamam birazdan onu tetikleyecek ve zihninde seninle ilgili düşüncelerin oluşmasını sağlayacak özellikleri anlatacağım.

Yazı tamamen olgun ve uzun süreli ilişkiler arayan erkeklerin beklentilerini karşılamak üzerine hazırlandı. Fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak buna hazır olması gerekiyor. Gündelik, gelip geçici ilişkiler arayan çapkınlar “Her erkek” kategorisinin dışında kalıyor. Sanırım senin de hedefin onların yemi olmak değildir. Gerçek, olgun erkeklerden bahsediyoruz.

Gerçek, Olgun Bir Erkek Kadında Ne Arıyor?

Son konuştuklarımızdan sonra başlığı bu şekilde değiştirmek bana uygun gözüktü.

Gerçek erkeklerin kadında aradığı 4 özellik…

  1. Olgun Erkekler Oyun Oynamayı Severler: Yapılarındaki vahşi doğaları ve genleri oyun oynayarak derin bağlar kurmalarını sağlar. Oyun oynamak onlar için çevreleriyle etkileşim kurmak, üstünlüklerini kabul ettirmek ve bağlar kurmak için can alıcı öneme sahiptir. Oyun yöntemleriyle kendilerini rahat ifade ederler, söyleyemediklerini belli ederler.Ne yazık ki çoğu kadın erkeklerin bu özelliğini bilmez ya da nasıl kullanacağını göremez. Erkeklerin kalbine ulaşmak için kelimelerin gücüne güvenir, çünkü kendi kalbine giden yollardan en güçlü olanı kelimelerdir. Ancak erkekler tam olarak anlayamaz. Sözler ve konuşmak erkeklere has özellikler arasında daha arka sıralarda yer alır. Dikkat çekici özelliği yoktur.Ona konuşarak ulaşmaya çalışmak yerine kestirme yolları kullanabilirsin. Beraberce yapabileceğini basit sporlara teşvik edebilirsin. Mesela masa tenisi. Gururunu incitmeden hafife alışın ve “alay” edişin çekiciliğini artırır. Unutma onlar oyun oynamayı sever. Sen de onu kendine aşık etmek için oyundaki yerini almalısın.
  2. Olgun Erkekler Bağımsız Kadınlardan Hoşlanır: Erkeklerin zeki kadından hoşlanmadıklarına dair yanlış bir inanış çoğu kadının zihnine yer etmiştir. Kendisinden daha zayıf kadınlar beraber olan erkek kendisini daha güçlü hisseder. Gerçeklerden ancak bu kadar uzak olunabilir.Olgun erkeklerin hayattan beklentileri farklıdır. Yanlarındaki kadının kendilerini taşıyabilecek kapasitede olmasını beklerler. Kadının yaşadıkları ilişki dışında da hayattan beklentileri olmalı. Kendi kendine yetebilmeli.Sadece olgun erkeklere özel bir davranış olduğunu da düşünmeni istemiyorum aslında. Herhangi bir ilişki içine gireceksen, karşındaki erkeğin senin hayatına saygı duyması gerekir. Tüm bağlarını koparıp onunla beraber olmak kısa bir süre sonra sıkıntılar yaratmaya başlar. Arkadaşlarını, aileni, hobilerini ve zevklerini asla terk etme. Beraber yapabileceğin aktivitelere de yer ver. Aranızdaki bağ kuvvetlenecektir. Senin kendi ayakların üzerinde durduğunu görmek, sana acımasının önüne geçecektir. Bakıma muhtaç kadından çok peşinden koşulacak süprizlere açık bir kadın olduğunu görmek isteyecektir.
  3. Olgun Erkekler Duygusal Açıdan Olgun Kadınlardan Hoşlanır: Aynı konulara bakış açılarında farklılıklar olabilir. Duygusal karışıklıklar olasıdır. Erkek kadını çekici bulduğunda kendi duygularını ifade etmekte zorlanabilir. Kadın da kendini ifade ederken acındırma muhtaç olma gibi belirtiler gösterirse itici gelmeye başlar.Duygularını ifade ederken sakin, dramatik olmayan bir tavır takınırsan iletişim kanallarını açmakta o kadar başarı sağlarsın.
  4. Erkek İçin Güzellik mi Çekicilik mi?: Güzel olmak mı? Çekici olmak mı? İkisi arasındaki farkı görmek çok önemli. Kadınlar çoğu zaman farkında olmadan cazibeyi ve çekiciliği öldürürler. İlişkinin eğlenceli zamanlarının geride kalacağını işlerin çok kısa zaman sonra ciddiye bineceğini ima ederek. Ya da ilişkinin çok ağır yük olduğunu, taşımanın zor olduğunu belirterek erkekleri korkuturlar. Evet erkekler korkarlar ve hiç bir şey onları ilişkinin ilerki aşamalarını düşünmek kadar korkutmaz.Kısacası erkekler eğlenceli kadınları severler. Dengeli atılan her adım onu farkında olmadan sana yaklaştırır. Duygular hakkında sürekli konuşmak yerine ilk başta da belirttiğim gibi oyunlar oynayarak gelecekle ilgili bilgiler alabilirsin. İlişki içindeyken cesur ve yaratıcı adımlar atmaktan çekinmeyin. Ona meydan okuyabileceği yeni alanlar açın. Hem eğlenin hem de size yaklaşmasını seyredin. Spordan konuşun, beraber hafta sonu basit aktivitelere katılın.

Erkekler bu 4 özelliği taşıyan kadını muhakkak fark eder. Onu kendine aşık etmek için  yeterli mi? Henüz değil. Uygulaman gereken farklı yöntemler atman gereken adımlar var. Onu Elde Et Kitabı ile hoşlandığın erkeği kendine nasıl aşık edeceğini öğreneceksin.

Yazı yayınlandıktan sonra “Olgun” erkek kavramından yola çıkan okuyucular. “Kocalarını kendilerine tekrar nasıl aşık edeceklerini” sordular. Daha önce yayınladığım bazı yazılarda bu konuya da değinmiştim. O yüzden tekrarlamak istemiyorum. Aşağıdaki benzer konulardan ulaşılabilir. Ancak şu ana kadar tavsiye etmekten memnuniyet duyduğum diğer bir kitabında ismini söylemek istiyorum. Kocanın Kalbine Gir e-kitabı, evliliklerinde sorunlar yaşayan kocasını tekrar aşık etmek isteyen kadınlara yol gösteriyor.

Erkeklerin bir kadında aradığı 4 özellik nedir artık biliyorsun. Yenilerini keşfetmek ve onu kendine aşık etmek için Onu Elde Et kitabını okumanı tavsiye ediyorum.

Benzer Konular:

Halime: