X
    kategoriler: Kitaplar

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı PDF Detaylı İnceleme

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı Hakkında Öğrenmek İstedikleriniz

Eşler arası duygusal ilişkinin önemi kadar cinsel cazibe ve çekicilik de önemlidir. Günümüzde erkeklerin çoğunun dönem dönem karşılaştığı erken boşalma problemine “Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı” çözüm olabiliyor mu?

İnternet üzerinden ismini duydunuz ama içeriğinin ne olduğunu merak ediyorsunuz. Erken boşalmak Tercihtir kitabının PDF işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorsunuz. Kitabı aldık, okuduk ve sizin araştırdık. Erken boşalmak tercihtir kitabı hakkında tüm merak ettiğiniz soruların cevapları detaylı inceleme içinde mevcut.

Kitabın Adı: Erken Boşalmak Tercihtir

Kitabın Sayfa Sayısı: Ana kitap 139 sayfa

Kitabın İçeriği: Erken boşalma problemine doğal çözümler getiriyor. Erkeğin psikolojik olarak kendisini kontrol edebilmesi için boşalmak mekanizmasını öğretiyor. Öncelikli olarak kitapta fiziksel sorunlara karşı bir tedavi ya da ilaç önerisi bulunmadığını belirtmek istiyorum. Kitap tamamen psikolojik kökenli erken boşalma probleminin çözümüne yönelik olarak hazırlanmış. İçerisinde ilaç önerisi bulunmamaktadır.

Erken boşalmak tercihtir kitabı

Kitap(PDF) Kimlere Göre?

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı (PDF) İçinde Neler Var?

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı (PDF) Nasıl Okunur? Nereden Alınır?

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı (PDF) Yorumları

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı (PDF) Avantajları Nelerdir?

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı (PDF) Dezavantajları Nelerdir?

Kitap (PDF) Hakkındaki Diğer Yazılar

Kitabı (PDF) Almak İstedim, Adres İstemediler

Kitap Kimlere Göre?

Erken boşalma problemi yaşayan ve psikolojik olarak kendi kendine çözebileceğine inananlar için uygundur. Erken boşalma problemi fiziksel rahatsızlıklardan kaynaklandığı gibi psikolojik etkenlerden de kaynaklanmaktadır.

Kendi kendine teşhis koymadan ve tedavi süreçleri araştırılmadan önce uzman hekime muayene olmak gerektiğini sakın unutmayın.

Günümüz dünyasında erkekler çeşitli sebeplerin etkisi altında aşırı stres ve yorgunlukla boğuşmak durumunda kalabilir. Bunun sonucu olarak da yetişkin erkeklerin %80’e yakın bölümü hayatlarının bir periyodunda erken boşalma sorunu ile karşılaşabilirler. Geçici ya da dönemsel durumlarda hayat standartları yükseltilerek ve üzerinde fazla durmadan sorun çözülebilir.

Ancak Kalp damar rahatsızlıkları, yüksek tansiyon ve şeker gibi hastalıklarla doğrudan ya da dolaylı olarak tetikleyici etki gösterir.

Kitap fiziksel durumlarda çözüm sunmuyor. Ama ileri derecedeki psikolojik sorunlar hariç (-ki ileri düzey psikolojik sorunlar hissediyorsanız uzman psikologa danışmalısınız-) gençlikte edinilen yanlış alışkanlıklar, kendini tanımamak ve gerginlik gibi sebeplerden ötürü oluşan erken boşalma problemine yönelik egzersizler sunuyor.

Sertleşme Problemi Erken Boşalmaya Sebep Olur mu?

Kimlere göre sorusunu aslında farklı açıdan da ele almak gerekiyor. Çünkü erkeklerin seçtikleri ya da yaşamak zorunda oldukları hayat şartları dolaylı olarak erken boşalmayı tetikliyor. Fazla yağlı beslenmek, spor ve egzersizden uzak durmak bildiğiniz üzere sertleşme problemine yol açabilir. Peki bunun hayat şartları ile ne ilgisi var? Örneğin; sürekli masa başı işlerde çalışanların gün içindeki hareket olanakları kısıtlıdır. Spor ve egzersizle desteklenmediği takdirde kan dolaşımını sağlayan damarlar ve kalp bu durumdan olumsuz şekilde etkileniyor. Sonuç olarak sertleşme problemi ortaya çıkabiliyor.

Sertleşme problemi ise iki şekilde karşımıza çıkıyor.

  1. Hiç sertleşememek
  2. Sertleşmeyi koruyamamak

Yatakta sertleşmeyi uzun süre koruyamayacağını düşünen erkek psikolojik olarak hemen boşalmak istiyor ve karşımıza erken boşalma problemi çıkıyor. Hiç sertleşemeyen erkek ise bunu saklamak için hemen boşalmayı tercih edebilir. En azından geçici bir süre “çok heyecanlandım” diyerek sertleşme ve erken boşalma problemini kamufle etmeye çalışabilir.

Aynı yazarın Erken Boşalmak Tercihtir kitabı dışında Sertleşme Problemine Son isimli kitabına da göz gezdirmeni tavsiye edebilirim. Fiziksel herhangi bir sorun yoksa hayatı zindana çeviren iki problemden aynı anda kurtulmak mümkün olabilir. Sertleşme problemine son kitabını incelemek için buraya ya da aşağıdaki resme tıklayabilirsin.

Kitabın İçinde Neler Var?

Erken boşalmak tercihtir kitabı içinde uygulamalar ve egzersizlere yer verilmiş durumda. Egzersizlerin büyük çoğunluğu partner ihtiyacı olmadan kişinin kendisini tanımasına yönelik olarak hazırlanmış. İleri düzey egzersizler için partner gerekiyor ama programda başarılı olmak için partnere gerek yok.

Kitapta en çok sevdiğim olay “erken boşalma sorununu” sorun olarak görmeyi engellemeye çalışıyor. Çünkü sorun olarak görüldükçe erken boşalma kendi içinde kısır döngüye girip çözülmesi zor bir hale geliyor.

Kitabın giril kısmı son derece ikna edici ve aydınlatıcı. Boşalmanın isteğe bağlı tercih olduğunu ve bu tercihin değiştirilebileceğini gayet ne şekilde ortaya koyuyor.

Erken Boşalmak Tercihtir Kitabı (PDF) Nasıl Okunur? Nereden Alınır?

Kitap Odaklı Pazar güvencesiyle satılıyor. Başka platformlarda görürseniz rağbet etmeyin. Çünkü ödediğiniz para ile kalırsınız ve kitabın indirme linki gönderilmez. Daha sonra aradığınızda da muhatap bulamazsınız.

OdaklıPazar’ın güvenli ödeme sayfasına yöneldikten sonra Banka Havalesi, PTT ya da Kredi Kartı seçeneklerinden birini işaretleyip devam edin. de yönteminize göre en geç bir (1) iş günü içinde kitabın indirme linki mail adresinizde olacaktır. Gelen maildeki linke tıklayarak kitabı dijital platformların birinde okumaya başlayabilirsiniz.

Kitabın teslimat süresi ödeme yöntemine göre değişiyor. Banka havalesi ve PTT havalesinde en geç 1 iş günü, kredi kartında ise anında teslimat gerçekleşiyor. Eğer banka (maaş) kartı kullanacaksanız 3d güvenlik seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Bankanızda tanımlı olan cep telefonuna gelen onay sms’ini ekrana girdiğinizde ödeme işlemi gerçekleşir.

Daha sonra da sipariş tamamlandı olarak bir mail gelir, gelen maildeki linke tıklayarak kitabı hemen okumaya başlayabilirsiniz. Eve ya da kargo adresine gönderim gerçekleşmez.

Erken Boşalmak Tercihtir  Kitabı (PDF) Yorumları

Kitapla ilgili yorumların genelde olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Olumsuz ya da başarısız olanların oranı %2 civarında. Zaten bunun içinde para iade garantisi eklenmiş. Ben kitap hakkında 1-2 tane yorum paylaşıyorum. Cinsel hayatını değiştirmeyi başaran ve eşiyle, partneriyle mutluluğu yakalayanların tüm yorumlarını sitesinden okuyabilirsin. Yorumları buraya tıklayarak okuyabilirsin.

Selam üstat, Kitabı alırken tereddütlerim vardı. Bir kitap nasıl işe yarar diye düşünüyordum. İyi ki kitabı aldım ve içindeki bilgileri uyguladım. Bugüne kadar bu illet yüzünden kadınlara yaklaşmaktan korkuyordum. Artık cinsel hayatım düzene girdi, sağolun

Emrah

Doktoruma gidip sorunun tamamen psikolojik olduğunu öğrendiğimde rahatladım. Ardından 1-2 seans psikologla konuştum. Anlatırken çok zorlandım ve devam etmem gerektiği halde gitmedim bir daha. Sonra bu kitabı buldum. Gerçekten çok teşekkür ederim. Uygulamalar sonuç vermeye başladı. Şu an gayet iyi gidiyor.

Serhat

Erken Boşalmak Tercihtir  (PDF) Avantajları Nelerdir?

  • Kitabın içeriği elde okunacak kitaplara göre biraz özel kaçıyor.
  • Metrobüste, metroda ya da otobüste akıllı telefondan okunabilir.
  • Saklama derdi yok.
  • Kaybolma ya da yırtılma gibi sorunlarka uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.
  • Mailinizden ya da telefonunuzdan silinirse mail atarak indirme linkinin gönderilmesini isteyebilirsiniz.

Dezavantajları Nelerdir?

  • Maillere cevap veriliyor ama birebir yaşam koçu şeklinde destek verilmiyor.
  • Kitabın sayfalarını çevirerek okumak isteyenler için telefondan okumak zor olabilir. Ama günümüz artık dijital çağ, uyum sağlamak gerekir. Genel olarak bakıldığında kitabın avantajları dezavantajlarından daha fazla.

Kitap(PDF) Hakkındaki Diğer Yazılar

Kitabı (PDF) Almak İstedim, Adres İstemediler

Erken boşalmak tercihtir kitabı basılı yayın olmadığından ev adresinize herhangi bir gönderim gerçekleşmez. Bu nedenle sizden açık adres istenmemektedir. Kitabın teslimatı sipariş verirken kullandığınız mail adresinize gönderilir.

Erken boşalma probleminden kurtulmak ve keyifli, konforlu cinsel hayata kavuşmak için Erken boşalmak tercihtir kitabını hemen indir ve oku. Kitabın siparişini vermek için resmi satış sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

Farklı Konular:

Halime: