X

eski sevgiliyi geri getirme büyüsü

eski sevgiliyi geri getirme büyüsü

Konumuz, eski sevgiliyi geri getirme büyüsü. “Terk eden sevgiliyi geri getirme duası”  işe yaramadıysa, bir de sevgiliyi geri getirme büyüsünü deneyelim. Ne zararı var ki? İlk önce eski sevgilinizin bir adet  resmini bulun. Resmi köşelerinden 45 derece açıyla kesin. Dört köşeye de aynı işlemi yapın. Ama dikkat edin, sevgilinizin her hangi bir parçasına zarar gelmesin. Diye başlayan bir çok siteye rastladım. Kusura bakmayın ben bu şekilde devam etmeyeceğim. Sevgiliyi geri getirme büyüsü neyse de kendine aşık etme büyüsü çok ilginç ve çok iddialı. “Verdiğim tarifi uygula, kendine aşık edemeyeceğin kimse yok ” diyecek kadar iddialı hem de. O zaman şu soru gündeme geliyor.

“Madem bütün bu büyüler işe yarıyor. Neden kendine zengin birisini aşık edip ömrünün sonuna kadar varlık içinde yaşamıyorsun? Bu tarifleri satarak, seanslar düzenleyerek para kazanmaya çalışıyorsun?”

Cevap gayet net, en azından benim için gayet net. “Çünkü hiç biri işe yaramıyor”. Sadece insanlar kandırılıyor. Terk eden sevgiliyi geri getirme duası yazısında da söylediğim gibi. Dua etmek herkesin hakkı. Ama amaçları iyi belirlemek lazım. Özellikle eski sevgiliyi geri getirme büyüsü gibi kavramların içinde sizin karakterinize, kişiliğinize, özelliklerinize en önemlisi insanlığınıza zerre kadar önem verilmiyor. Aşkın büyüsünün yerini büyü tarifleri alıyor. Ne hoş değil mi?

aşkın büyüsü mü? eski sevgiliyi getirme büyüsü mü?

Her ikisi içinde de “büyü” kelimesi geçiyor. Ancak bir tanesi doğal yani olması gereken, insanların psikolojilerinden kaynaklanan mecazi anlamdaki büyü kelimesi. Diğeri ise insanların duyguları ile oynayıp para kazanma kapısı haline gelmiş bir sektörü ifade ediyor. İnsan sevdiği için her şeyi yapar. Hele onu kaybettiğinde, çaresizlik dürtüsü ile beraber her şeyi dener. “Eski sevgiliyi geri getirme büyüsü”  aratırken buraya geldiniz. Yani bir sevgiliniz vardı ve onu geri kazanmak istiyorsunuz. O zaman ne duruyorsunuz? Onu kendinize ilk aşık ettiğinizde yaptığınız büyüyü yapın.

Onu kendinize aşık etmek için büyü yapmadınız mı? Hmmm peki şimdi niye büyü arıyorsunuz? Sorunun çözümü aslında her zaman sizin içinizde. Sadece doğru yönlendirilmelisiniz. Eski sevgilinizi geri kazanmak için doğru adımlar atmalısınız. İşte güzel haber. Yalnız değilsiniz. Aynı sorunu yaşayan binlerce çiftten birisiniz.

Büyü işe yaramıyorsa Eski sevgilimi nasıl geri getiririm ?

Dediğim gibi bu durum sadece sizin başınıza gelmiyor. Her gün onlarca çift ayrılıyor ve tekrar barışıyor. Tüm bu yaşananlar uzmanlar tarafından mercek altına alınmış ve ilişkilerde yapılan hatalar tespit edilmiş. Sahip olmanız gereken en önemli şey sabır ve kendine inanmaktır. Size bu konuda tavsiye edebileceğim bir kitap var. Kitapların en güzel yanı, onları okursunuz ve uygularsınız. Akıl almak için kimseye özel sırlarınızı açmak zorunda değilsiniz. Bu yardımcı kaynak E-kitap olarak hazırlanmış. Yani kitabı ayakkabı dolabının arkasında ya da divanın altında saklamak zorunda değilsiniz. Bu yazıyı okur gibi okuyup, bilgisayarınızı kapattığınızda ortadan kaybolur. Açtığınızda tekrar oradadır.

Kitapta ters psikoloji, sağlam düşünce teknikleri vb  birçok konuda yardım bulabilirsiniz. Hazırsanız kitaba ulaşmak için buraya tıklayın. Ancak şimdiden söylemeliyim. Malesef kitabın içinde eski sevgiliyi geri getirme büyüsü yer almıyor.

Benzer Konular:

sevgiliyi geri kazanma:
Benzer yazılar