X

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Duygusu

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Duygusu

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Duygusu – Terkeden taraf erkek ise eğer, ayrılıkların ardından iki tarafta da olaylar şöyle gelişir;

Kadın : mutsuzdur, üzgündür, acı içindedir, ağlar, sevgilisini nasıl geri kazanacağına dair planlar yapar, sonra yine ağlar, sonra telefon eder, sevgili telefona cevap vermez, yine ağlar, sinirlenir, mesaj atar, atılan mesaja cevap gelmez, yine ağlar, daha çok sinirlenir, hakaretler yağdıran bir mesaj daha atar, yine cevap alamaz, yaptıklarına pişman olur, özür diler, yine ağlar.

Erkek : Kocasının kredi kartını kapmış bir kadın AVM´de nasıl bir ruh hali içindeyse, aynı duyguyla çevresindeki hatunları kesmeye başlamıştır; hangisini alsam acabaaa, hangisi bana daha çok yakışır?

Kadın histeri krizleri geçirip, depresyona girerken, erkek çoktan hayatın akışına balıklama dalmıştır. Yalnız bu durum kadın ve erkeğin temel farkı değil, terkeden ve terkedilenin temel farkı. Terkeden bunu hayatına devam etmek için yapar ve devam eder, terkedilenin sarsılması gerekmektedir ve sarsılır. Kurallar böyle..

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak

“Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak” adına yapacakların işte bu noktada başlıyor. En baştan eşitliği sağlamak zorundasın. Bir katil, nasıl maktulü öldürdüğünü biliyorsa, terkeden de terkedilenin acı çektiğini bilir. Bunlar insan egosunun küçük oyunlarıdır, terkedersin, sen hayatını devam ettirecek güce sahipken başkası bir yerlerde senin için acı çekmektedir, sürünmektedir falan felan.. vayyy be süpermensin sen!

Ama en başta dedik ya, kurallar böyle. Senin yapman gereken de ilk günden eşitliği sağlamak. Yani, ağlayan, dağılan, mahvolan taraf olmaktan ilk saniyede vazgeçip mutlu, neşeli, hayatına devam eden tarafı oynamaya başlamalısın. Neden mi?  Çünkü her katil cinayet mahaline döner.. Ve orada bir ceset görmeyi umar, çünkü dedik ya kurallar böyle..

Evet av iken avcı olma durumun burada başlıyor sayın bayan. Şimdi sevgili terkeden, karşı koyamayacağı bir merakla bu ezber bozanın etrafında dönmeye başlayacak. Bundan sonrası için ne mi yapacaksın? Öncelikle bir makaleden hayatın sırrını vermesini beklemeyeceksin ve tembellik etmeyip daha çok okuyacaksın.

Eski Sevgiliyi geri kazanmak için Aşkına Sahip Çık

Hayatımızın her evresinde bu gibi durumlardan geçebiliriz, ilk gençlikte, üniversitede, orta yaşta hatta ileri yaşlarda bile. Aşk herkes için. Dünyada ırkçılık yapmadan, yaş, fiziksel durum, maddiyat gözetmeden herkese uğrar aşk. Ve gerçek aşkı bir kez buldunmu, ona rağmen bile buna sahip çıkmalısın.

Sana bu gibi durumlarda rehberlik edebilecek bir kitap öneriyorum. Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Garantili Yolları e-kitabı, hepimizin elini ayağına dolaştıran, mantıklı düşünmemizi ve hareket etmemizi engelleyen bu duygusal anlarda soğukkanlı bir yol gösterici olmak üzere hazırlandı. Oku, hem kendi kapasitenin sınırlarını gör ve şaşır, hem de sonsuz mutluluğu kontrolün altına almanın yollarını öğren..

Unutmadan, ayrılıktan sonraki ilk karşılaşmanızda konuşmayı kısa tut ve havanı hiç bozmadan uzaklaş. Çünkü muhtemelen ilk karşılaşmada, gardın çok hızlı düşecektir. Tamam iyi oynadın ama bunu onun anlamasını istemeyiz değil mi? Sevgiler…

Benzer konular:

Halime: