X

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Kitapları

Eski Sevgiliyi Geri Kazama Kitapları Hakkında

Bu yazıyı okumadan eski sevgiliyi geri kazanma kitaplarından hangisini alacağına karar verme. Hangisi daha iyi, şu anda en sık satılan iki kitap var. Eski sevgiliye mesaj ve Eski sevgiliye geri döndürmenin garantili yolları kitabı. Yazının sonuna geldiğinde hangisini alman gerektiğine karar vermiş olacaksın. Sevgiliyi geri kazanma sitesi içinde tüm detaylara, açıklamalara ve yorumlara yer verdim.

Öne çıkan iki kitap var.

  • Eski Sevgiliye Mesaj Kitabı
  • Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Garantili Yolları Kitabı

Aslında bunlara bir üçüncüsünü de eklemek mümkün. En etkili aşk duaları kitabı içinde de konu ile ilgili dualar var. Ancak En Etkili Aşk Duaları kitabı daha çok muhabbeti artıracak, sevdiği insana kavuşturacak duaları içeriyor. Dilersen ona da göz atabilirsin. Biz konumuza geri dönelim ve tek tek inceleyelim.

Eski Sevgiliye Mesaj Kitabı

Eski sevgiliye mesaj kitabı

Eski sevgiliye mesaj kitabı ismi başlangıçta yanıltıcı gelebilir. Sadece mesajlaşma olarak düşünürsen hata yapmış olursun. Kitabın ismini iki farklı anlamda düşünmek gerek.

  1. Eski sevgiliye mesaj kitabının 1. anlamı: Teknolojik ortamları kullanarak ona mesaj göndermek ve geri kazanmak. Nedir bu teknolojik ortamlar? WhatsApp, Facebook, SMS  ve diğer iletişim kanallarıdır. İlişkiyi iyice etüt edip, zayıf noktaları yakalamak ve geleceğe dair olumlu mesajlar göndermek anlamına gelir. Onun tekrar kendine çekmek mümkün. Yalvarmak vb. gibi olgulardan uzak durarak, seninle buluşmak için can atar hale gelecek.
  2. Eski sevgiliye mesaj kitabının 2. anlamı: Uzaktan uzağa mesaj vermek. Sergilediğin tavır ve duruş ile neyi kaçırdığını anlayacak, pişman olacak. Ortak dostlarınızdan öyle geri bildirimler alacak ki kendisi tekrar bir araya gelmek isteyecek.

Eski sevgiliye Mesaj Kitabının Özelliği

Kitap incelediği konuyu geniş bir yelpazede ele alıyor. Basma-kalıp senin ilişkine uymayan mesajlar yerine, senin ilişkinle ilgili detayları sana hatırlatıp adım atmaya teşvik ediyor. Eski sevgilinle bir araya gelmek isteyen sensin ama gönderdiğin mesajlarla bir araya gelmek isteyen o olacak.

İlişkinin tahrip olmasına sebep olan etkenleri keşfetmeni ve mücadele etmeni sağlıyor.

Ana kitap 60 sayfa, yardımcı kitaplar ise 17 sayfadan oluşuyor. Toplamda 90 – 94 sayfa civarında.

İlişkiyi etüt etmen için sorular soran, kendini geliştirmene yardımcı olan bir kitap.

Mesajlar farklı aşamalara ayrılmış durumda. Başlangıç mesajları; iletişim kanalını tekrar açmaya yarayan mesajlar. Daha sonra adım adım final mesajlarına doğru gidiliyor. Ve en son onun tekrar seninle buluşmak istemesini sağlayan mesajlarla bitiyor.

Yardımcı kitapların isimlerine baktığımızda; Facebook stratejisini ve Aşk acısıyla baş etmek kitaplarını görüyoruz. Her ikisi de önemli. Facebook ile ilgili konuşmaya gerek yok, zaten biliyorsun. Aşk acısı ise yapılabilecek hataların temel kaynağıdır. Kontrol edilmediğinde geri dönülmesi zor yaralar açar.

Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Garantili Yolları Kitabının Özelliği

Daha özet gibi düşünülebilir. 33 sayfalık ana kitap ve 2’şer sayfalık yardımcı kitaplardan oluşuyor. Fazla düşündürmeden doğrudan atılacak adımlara yer verilmiş. Hayat tecrübesi olarak yeterli tecrübeye sahip değilsen başlangıç kitabı olarak tatminkar olabilir. Ama ilişkiler konusunda tecrübe sahibi isen seni tatmin etmeyecektir. Kısa ve öz bilgilere yer verir. Bu dünyada sevgilisinden ayrılanın sadece sen olmadığını hatırlatır ve yalnız olmadığın hissini verir. Eski sevgiliye mesaj kitabı ile ortak tek bir yanı vardır O da ” Önemli olan sensin, sen kendine özen gösterirsen istenilen ve arzulanılan taraf olursun” mesajını iletir.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak için Hangi Kitap ?

Kararını verebildin mi? Yukarıda yazdığım son satır hariç içerikleri tamamen faklı. Eski sevgiliyi geri kazanma kitapları hakkındaki düşüncelerim umarım yardımcı olmuştur. Kararını verdiysen aşağıdaki linklerden birini tercih et ve hemen okumaya başla.

Eski sevgiliye mesaj kitabını istiyorum

Eski Sevgiliyi geri döndürmenin garantili yollarını istiyorum.

NOT: Elektronik kitaplar son dönemlerin popüler ürünleri arasında yer alıyor. Ödeme sonrasında 5 dakika içinde kitabı cep telefonu, tablet ya da bilgisayardan okumaya başlayabilirsin. Kargo beklemek, kitabı kaybetmek, yırtılma gibi sorunlar yok. Kitabın indirme linkini mail adresinizden silseniz bile talep ederek hemen tekrar okumaya başlayabilirsin. PDF formatında hazırlandığı için rahatlıkla kullanılabilir.

Eski sevgiliyi geri kazanma kitapları kişisel gelişimde etkili olacaktır.

Benzer Konular:

Halime: