X

İnternetten Sevgili Bulmak

İnternetten Sevgili Bulmak

Bugün konumuz İnternetten Tanışma ve Sevgili bulmak üzerine. Çalışma hayatı, büyük şehir hayatı, çoğumuzun elinden birileri ile tanışıp flört etme lüksümüzü aldı malesef. Ama insanoğlu aşksız yapamaz. Sosyal ortamlarda tanışıp flört etme isteği, karşıkonulmaz olduğundan hemen çare bulundu ve sanal arkadaşlıklar başladı. Arkadaşlık ve çöpçatanlık siteleride bu amaca hizmet için varlar zaten.

Sanal Alemde Erkekleri Baştan Çıkarmak

Erkekleri baştan çıkarmak, hele de sanal alemdeyseniz, oldukça kolay görünüyor. Çünkü orada bir nickten ibaretsiniz ve istediğinizi yapabilirsiniz. Ama uyarmalıyım sanal arkadaşlığı tehlikeli yapan özelliğide bu. Aynı şekilde karşınızdaki erkek de bu özgürlüğün tadını çıkarıyor olacaktır. O yüzden bu tehlikeli sularda çok dikkatli yüzmelisiniz, yoksa bu işten en iyimser ihtimalle kırık bir kalple çıkarsınız.

İnternetten Sevgili Edinmenin Altın Kuralları

1. Güvenilir Arkadaşlık Sitelerini Tercih Edin : Bazı arkadaşlık siteleri dönem dönem popülaritesini artırır, insanlardan sık sık bu sitelerin isimlerini duymaya yada reklamlarını görmeye başlarsınız. Adı sanı belli olmayan yeni yerler yerine bu siteleri tercih edin. Düzgün adam bulma şansınız bu tarz sitelerde daha yüksek olacaktır.

2. Profile Fotoğraf Koymak : Kesin olan şu ki fotoğraflı profiller daha çok ilgi çekmekte. Ancak bizim derdimiz ilgi odağı olmak değil düzgün bir sevgili bulmak. O yüzden profilinize kendi fotoğrafınız yerine, sizi yansıttığını düşündüğünüz herhangi bir resim koymanız daha yerinde olur. Zamanla yazışmalar neticesinde tanışmaya ikna olduğunuz birine kendinizi gösterebilirsiniz ancak ilk anda fotoğraf yükleyip bütün sinekleri üzerinize çekmeyin.

3. Araştırmacı Olun : Üye olduğunuz arkadaşlık sitesi size erkek adayların profillerini gösterecektir. Bunları inceleyip kendinize adaylar belirleyin. Bu kişilere çekinmeden siz mesaj gönderin. Nede olsa seçen taraf olma cüretini gösterdiniz bir kere. Yazışmalar yapın ve bu yazışmaları ciddiyetle takip edin. Zaman içinde kendisi ile ilgili tutarsız birşeyler söyleyip söylemediğini kontrol edin. Bu çok önemli bir nokta, çünkü sanal alemde herkesin kendini olduğundan farklı tanıtma şansı var. Gözü açık olmalı, seçtiğin adayların içinden hislerini ve mantığını takip ederek en doğru olanı tespit etmelisin.

4. Yüzyüze Görüşme : ilk kez karşı karşıya gelmek işin en can alıcı kısmıdır. Bu buluşma büyük bir heyecan ve stres kaynağı olacağından kontrolü kaybedebilirsin. Bu yüzden mutlaka ilk görüşme için tanıdığın bir mekanı seç. Mümkünse başka bir masaya konrtol için en yakın arkadaşının yerleşmesini sağla. Bu senin güvenliğin için önemli, nede olsa bilgisayarın öbür ucundan bir insan geliyor, kim olduğunu henüz bilmiyorsun. İlk görüşmede mutlaka bir gerilim olacaktır, mavi, yeşil yada toprak tonlarında giyinmek heyecanını notralize etmene yardımcı olabilir ama bu buluşmada kesinlikle kırmızı ve dekolte kıyafetler giymemelisin.

5. İletişim : İlk birkaç dakikayı sorunsuz atlattıysanız artık iletişime geçmeniz gerek. Burada idareyi ele almanı öneririm. Ona kendisi ile ilgili sorular sor. İşini, hobilerini yada son izlediği filmi konu seçebilirsin. Sakın aile yada eski kız arkadaş konularına girme, ilk buluşma için pek ideal konular değil bunlar. Aynı şekilde bu konuşmada da daha önce yazışırken anlattıklarını teyid etme fırsatın olacaktır. Daha önce bilgisayar başında yazarken açık vermediyse bile, eğer yalan söylüyorsa ilk buluşmanın stresinde mutlaka bir açık verir.

Erkeği Baştan Çıkarma Yolları

Bundan sonrası sana kalmış. Günün sonunda ilk buluşmanın muhasebesi yapılır, etkilenip etkilenmediğine, tekrar görüşüp görüşmeyeceğine karar verirsin. Görüşmeye karar verdiğin takdirde, onu tamamen ele geçirmek için bilmen gerekenlerin tamamı Erkekleri Baştan Çıkar ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla E-kitabında. Bu kitaptan öğreneceğiniz yöntemlerle istediğiniz erkeği kendinize bağlayıp mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Gelecek yazıma kadar sevgiyle kalın.

Benzer konular:

Halime: