X

Kocam Beni Sevmiyor

Kocam Beni Sevmiyor

Bir kadın “Kocam beni sevmiyor” diyerek bu siteye geldiğinde gerçekten çok üzülüyorum. Ancak şurası bir gerçek ki; her gün onlarca kadın bu kelimeleri yazarak bu siteye ulaşıyor. Bende elimden geldiğince doğru bilgiler vererek, bir çözüm yolu sunmaya çalışıyorum. Bu tür bir düşüncenin altında çok farklı nedenler olabilir. İçinde bulunduğun durum, aslında gerçek olmayan bir durumu sana gerçek gibi gösteriyordur. Ya da gerçekten içinden çıkılması zor bir durumdasındır. Her iki şekilde de düşüncelerini ve duygularını doğru noktaya odaklamak ve çözüm yolunu dingin bir şekilde aramak en mantıklı yol gibi gözüküyor.

Konuyu derinlemesine ele almadan önce “Kocanın Kalbine Gir” isimli e-kitaptan bahsetmek istiyorum. Kitabın yazarı Didem Nemutlu ile Sibel Savaş, insan ilişkileri üzerine 15 yıllık bir tecrübeye sahip. Sevgili, arkadaş, karı-koca, Flört, online flört, Karizmatik olmak, erkekleri kendine bağlamak vb. konularda  tespitlerde bulunmuş ve elde ettiği tecrübeleri ve deneyimleri okuyucularıyla paylaşmak istemiş. Yukarıda bahsettiğim e-kitapta aşağıdaki konulara yer verilmiş ve güzel saptamalar yapılmış.

  • İlişkiyi canlandırmak ve sevgiyi, aşkı tekrar yakalamak
  • Vücud dili (Beden Dili) hakkında ipuçları
  • Kocanın – Sevgilinin seni çekici bulmasını nasıl sağlarsın
  • Bir ilişkiyi başlamadan bitirmenin 9 yolu (Yapılan en büyük hatalar)
  • Çekici olmak ve Çekiciliği Korumak
  • Motivasyon

Kitapta Karı – Koca ilişkilerinden fazlasını da bulabilirsin. Hayata nasıl olumlu bakabileceğini, kendine olan güvenini nasıl geliştirebileceğini kısacası kendini nasıl sevebileceğini de bulabilirsin. Bu kısa aradan sonra, konumuzu geri dönelim. Ne demiştin “Kocam beni sevmiyor”.

Bekar Kadınlar Evli Kadınların Her şeye sahip olduğunu düşünürler

Bekar kadınlar, evli kadınların her şeye sahip olduğunu düşünür ve bir an önce “Her şeye” sahip olmak isterler. Bu aşamada verilebilecek ani ve yanlış kararlar tüm hayatı etkileyecektir. “Seçim” başka bir yazı dizisinin konusu. Ben “Her şeye” sahip olan kadınlar açısından olaya bakmak istiyorum. İlk başlarda her şey güzel gider. Aradan geçen zaman ve yaşanan olaylar her kadını eninde sonunda “Kocam beni sevmiyor” noktasına getirir. Altında yatan sebepler farklılık gösterse de gelinen sonuç aynıdır. Kocanın sana aşık olup olmadığını sorgulamaya başlamak kendi düşüncelerinden ya da kocanın davranışlarından kaynaklanıyor olabilir.

Unutulmaması gereken önemli konulardan bir tanesi, bir kere aşık olduğunuzda aşkınız sonra bir yere gitmeyecektir. İlişkinin zayıflaması, sevginin ve aşkın bitmesi gibi hissedilen duygular odağın ve ilgilinin kaybolmasıdır. Onu tekrar canlandırmak ve tazelemek mümkündür. Ancak ilişkiyi canlandırmak adına yapılacak işlerin doğru planlanması gerekir. Atacağın adımlar durumu olduğundan daha vahim bir hale getirebilir.

Kocam beni artık sevmiyor, ne yapabilirim?

Evlilik, karı koca arasındaki ilişkilerin her zaman mükemmel olacağını anlamına gelmez. Kocanın seni sevmediğini düşünmeye başladığında ve bununla ilgili korkular yaşamaya başladığında eskiye dönmek için her şeyi yapmak isteyebilirsin. Az önce söylemek istediğim şey tam bu noktada devreye giriyor. Her şeyi yapmak, onu ve kendini mutlu etmek anlamına gelmeyebilir. Aşağıda birkaç başlık halinde “İlişkini tekrar canlandırmak için yapmaman gereken” birkaç ipucu vermeye çalıştım.

Onu duyguları hakkında konuşmaya zorlamak. Çoğu evli kadın kocalarını ilişkileri ve hissettikleri ile ilgili konuşmaya zorlarlar. Nadiren de olsa işe yarayan bu yöntem aslında çoğunlukla kocaların “ söyleyecek bir şeyim yok” cümlesi ile biter. Bu tür bir zorlama aradaki mesafenin daha fazla açılmasına sebep olur.

Arkadaşlarınızın kocaları ile onu karşılaştırmak. Bir erkeğe yapılabilecek en kötü davranışlardan bir tanesidir. Kıyaslama ya da karşılaştırma yaparak onun egolarını kaşımak, sana hiçbir yarar sağlamayacaktır. Aksine, arkadaşlarının kocalarının karılarını ne kadar çok sevdiklerinden ve ilgilendiklerinden bahsetmek kocanın kendisini yetersiz ve mutsuz hissetmesine sebep olacaktır. Eğer onun sevgisini ifade etmek için seçtiği yöntemleri göremez ve algılayamazsan, sevgisini ifade etmekte yetersiz olduğunu düşünecek (-belkide çoktan düşünmeye başladı bile-) ve vazgeçecektir. ASLA ve ASLA kocanla başka bir erkeği duygularını ifade etmek konusunda ya da ilgisini göstermek konusunda kıyaslama.

Kocam beni sevmiyor öneriler

Bu konuda profesyonel yardım alabilirsin. Ben hep şunu düşünmüşümdür. “İlişkilerin başlangıcı, sonucu belirler”. Yukarıda bahsettiğim e-kitap ile birlikte verilen ücretsiz e-kitaplar, hayatın her alanında kullanabileceğin bilgileri içeriyor.

  • Fiziksel Çekiciliğin Ötesi: Doğal Ve Kalıcı Çekiciliğin Sırları
  • Utangaçlığını Nasıl Değiştirirsin E-kitapçığı
  • Bağlı Bir İlişki İçin Erkeklerle İletişim Sırları
  • En Çekici 70 Şarkı E-kitapçığı
  • Hayat Boyu Ücretsiz Eposta Danışmanlığı
  • 87 Sayfalık Sürpriz Bir E-Kitap (Çekicilik Üzerine)

Kocam beni sevmiyor diye düşünüyorsan ve “Kocanın Kalbine Gir” isimli e-kitabı merak ediyorsan buraya TIKLA.

Benzer Konular:

sevgiliyi geri kazanma: