X

sevgiliyi geri kazanma yolları

sevgiliyi geri kazanma yolları

Belkide onunla barışmak için son şansınız, “sevgiliyi geri kazanma yolları mı?” arıyorsunuz. Sonsuza kadar onu kaybetmeden önce bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Eski sevgiliyi geri kazanmak için kalan son şans kırıntılarını yok edebilirsiniz. Bu hatanın bedeli pahalı olabilir. Beynin karıncalaşıyor, ellerin kaşınıyor, kalbin kırık hepimiz bir dönem bu sorunları yaşadık. Bu psikoloji ile verilebilecek kararlar ve atılacak adımlar kanayan yaranızı daha da büyütebilir. Sevgiliyi geri kazanma yolları sana göre bana göre farklılık gösterir. Durumun iyice incelenmesi ve planlanması şarttır.

Yenilgiyi kabullenmek bazen çok iyi bir sonuç olarak gözükebilir. Aslında sadece sevgilinizle ilgili olarak değil, çevrenizdeki tüm ilişkileri tutarlı bir şekilde incelemek ve değerlendirmek durumundasınız. Hatalara ve kırılganlığa son derece açık olduğunuz bu dönemde yardıma ihtiyacınız olduğu kesin.

Bardağı taşıran son damlayı görmek ve ilişkinin tamamına bu noktadan bakmak son derece yanlış bir değerlendirmedir. Suçu sadece son damlaya atmak sorunun tespiti için önünüzdeki en büyük engeldir. Bugüne kadar ne oldu? Sevgiliniz nasıl birden “Eski sevgiliniz” oldu ve onu nasıl kazanmanın yolları nelerdir ? Bu sorulara doğru cevapları verebilmek için, doğru noktadan başlamalısınız.

sevgiliyi geri kazanmanın en etkili yolları

Burada yazılan iki cümle ile profesyonel yardı arasında dağlar kadar fark vardır. Profesyonel yardım konunun uzmanlarından yardım almaktır. Hepimiz birçok sebep üreterek böyle bir yardımı red ederiz. Geriye alternatif olarak internet kalıyor. Internette yaptığım araştımalar beni “Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları” adlı kitaba götürdü. Yaptığım incelemelerin ve araştımamaların sonucu son derece olumlu oldu. Yukarıdaki linke tıklayarak kitabı indirebilir ve hemen okumaya başlayabilirsiniz. Okudukça kendinizden birşeyler bulacağınıza, hatalarınızı ya da doğrularınızı kendi başınıza bir bir tespit edebileceğinizi düşünüyorum.

sevgiliyi geri kazanmanın en etkili yolllarından bir tanesi ilişkiye bir süre ara vermek kararını kabul etmek olabilir. Bu sözleri duydğunuzda sinirlendiğini ve kabullenmekte zorlandığınızı görebiliyorum. Bunu yapabilmek için her iki tarafında birbirine saygı göstermesi gerekir. Birinci adım olarak bu atılmalıdır diye düşünüyorum.

Ayrılma noktasına gelen birçok çiftin yaptığı en büyük hata karşınızdaki insanı taciz etmektir. Boş mesajlar, cevapsız aramalar, gereksiz mektuplar ve imalar, lüzümsuz ilgi… Bunların hepsi son kırıntıyı da silip süpürebilir. Mola vermek; düşünmek, plan yapmak ve durumu tartmak için iki tarafa da zaman kazandırır.

Birbirleri ile tekrar barışan çiftler genelde ara veren çiftlerdir. Durumu şöyle düşünün. Etrafınızda 1 yıl önceki 6 ay önceki sevgilisini geri kazanmak için ölmeye hazır insanlar muhakkak vardır. Halbuki ilk gün ya da ilk ay sonunda her iki tarafa sorsanız, nefret kelimesini duyabilirsiniz. Ancak 6 ay sonra sevgilisinin değerini anlayıp geri dönmeye çalışan pişmanlar ordusu vardır. Asıl amaç bu “nefret” noktasının çok uzatılmaması ve tamiri imkansız hasarların oluşmasını engellemektir.

sevgiliyi geri kazanma kitabını indir

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları

Bu yukarıda anlattığım hata sadece en sık yapılan hatadır. Bunun dışında düşünemediğiniz ya da göremediğiniz bir sürü hata yapılmaktadır. Siz sadece kendinizi ya da en fazla çevrenizde bu durumu yaşayan / yaşamış kişilerin durumunu izleyebilirsiniz. Bu kitabın yazarları ise sizinle aynı durum içinde bulunan yüzlerce insanın yaptığı hataları derlemiş ve çözüm yollarını anlatmışlardır.

Aklınızdaki çılgınca düşünceleri bir kenara bırakıp sakin bir şekilde profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. Onu geri kazanmayı şansa bırakmayın. Sevgiliyi geri kazanma yolları kitabını okumanız önünüzde yeni ufuklar açacaktır.

Benzer Konular:

sevgiliyi geri kazanma:

Yorumlar (1)