X
    kategoriler: Kitaplar

Yataktaki Kraliçe PDF – Hemen İndir

Yataktaki Kraliçe PDF formatında hazırlanmış bir e-kitaptır. Kitabın yazarı Sibel Savaş’ın kullandığı dil ve değindiği konularla adından söz ettirmeyi başarıyor. Zamanla sosyal statüsüne bakmaksızın tüm kadınların cinsel sorunlarının tercümanı olmuş kitap haline geldi. Cinsellik tabu gibi görüldüğünden PDF olarak hazırlanması büyük avantaj. Binlerde kadın yatak odasındaki sorunları Sibel Savaş’ın yazdığı Yataktaki Kraliçe kitabı ile çözüme kavuşturdu.

Yataktaki Kraliçe PDF Ücretsiz İndir

Yataktaki kraliçe kitabını ücretsiz indirmek için sebeplerin olduğunu biliyorum. Kitabın gerçekten işe yaradığını düşünüyorsun ve okumak istiyorsun. O zaman doğru yerdesin, yazının ortalarındaki linke tıklayarak kitabı indirerek okumaya başlayabilirsin.Kitabı ücretsiz olarak indirdiğinde nelerle karşılaşacağını anlattıktan sonra kitaptan da bahsetmek istiyorum. Zaten biliyorum bana anlatmana gerek yok diyorsan kitabın resmi satış sitesine buradan ulaşabilirsin. Böylece vakit kaybetmeden “Yataktaki Kraliçe” olma yolunda adımlarını atabilirsin.

Sibel Savaş ve Yataktaki Kraliçe Kitabı

Sibel Savaş’ın Yataktaki kraliçe kitabına bedava sahip olmak ya da olmaya çalışmakla emeğe saygısızlık etmektir. Türk kadınlarının uzunca yıllar dert yakındığı konular hakkında doğru dürüst bir kaynak yoktu. Ta ki Sibel Savaş gibi cesur bir kadın ortaya çıkana dek.

Bilinmeyenleri aydınlatıp kadınların kocalarıyla olan cinsel hayatlarında nasıl başarılı olacaklarını gösteren kaynak hazırladı. Kendisi ile yapılan bir röportajda “Kadın kendini mutlu edemez ise kocasını da mutlu edemez. Kadının kendisini mutlu etmesi için de kendisini tanıması gerekir” demişti.

Kadın kendi cinselliğini tanımadan ve mutlu olmadan erkeğini mutlu edemiyor ana fikri onu bu kitabı hazırlamaya itmiş. Uzun süren araştırmalar ve onlarca kadınla görüşmeler sonucu bu kitap ortaya çıkmış. “Yataktaki kraliçe kitabını ücretsiz indirmek” vicdanen rahat olunabilecek bir konu değil.

Aynı zamanda yasal olarak da suç işlediğini unutmamalısın.

Yatağın kraliçesi olmak ya da yatağın tapılan kadını olmak aslında kadının kendisini mutlu etmektedir. Ama maalesef kadınlar kendilerini iyi tanımadıkları gibi doğuştan var olan yeteneklerini nasıl kullanacaklarını da bilemiyorlar. Hal böyle olunca “mutsuz kadın” profili ortaya çıkıyor. İlişkilerde en sakat durum ise mutsuz kadındır. Kadın mutsuz olduğunda ilişkinin ayakta kalma şansı sıfıra yakındır.

Tüm sorumluluğun kadınlarda olduğunu düşünmek haksızlık gibi gözükse de işin iç yüzü öyle değil. Erkekler meraklı ve oyuncu çocuklar gibidir. Doğru taktikler kullanılarak idare edildiklerinde dışarı ile olan istenmeye ilişkilerin de önü kesilmiş olur.

Yataktaki Kraliçe Kitabı Neden Etkili

Kitap içeriğinden bilgiler vermeye geçmeden önce kitabın neden etkili olduğundan bahsetmek istiyorum. Sibel Savaş’la yapılan röportajlara bakıldığında kadınları sosyal statü sahibi, çalışan, ev kadını, zengin, fakir ya da şehirli gibi ayırmadığını görebiliyoruz. Kadını kadın olarak ele alıyor ve sorunun tüm kadıların ortak sorunu olduğunu kabul ediyor.

Kocalarının kendilerine ilgi göstermediğinden şikayetçi olanlar, yatak odalarının eskisi gibi renkli olmadığından dem vuranlar. Hepsi ama hepsi aynı şeyi bekliyor. Beklentileri, kocalarının eskisi gibi kendilerine ilgi duyması. Sorunun çözümünün ise kadının kendisini mutlu etmesinde olduğunu söylüyor. Hiç de haksız değil, kadın cinsel anlamda kendini tanırsa, kocasıyla yatakta mutlu olmak için gerekenleri de yapacaktır. Tüm bunları da Yataktaki Kraliçe PDF içinde detayları ile anlatıyor.

Adım adım gidelim, önce durum tespiti yapmakta fayda var. Evliliğin ya da ilişkinde yataktaki durumun ne olduğunu görmek için aşağıdaki testi çözebilirsin. Çıkan sonuca göre kararlar almak daha kolay olacaktır. Olumsuz bir şeyler çıkarsa kitabı okumayı düşünebilirsin. Sorun yok, başarılı bir sonuç çıktıysa o zaman şu ana kadar yaptıklarını aynen yapmaya devam et. Ama soruları yanıtlarken kendine uyan cevapları değil de mantıklı olan cevapları işaretlerse bugüne kadar olduğu gibi kendimi kandırmaya devam edeceksin demektir. Aşağıdaki resme tıklayarak hemen testi çözmeye başlayabilirsin.

Kitap Kimlere Uygun?

Sanırım buraya kadar kitabın konusu hakkında bilgi verebildim. Kitabı kimler kullanabilir sorusunun cevabı tek değil.

  • Seks hayatında sorunlar yaşayıp güvenini kaybedenler.
  • Eşini yatakta mutlu edemediğini düşünenler.
  • Yatakta nasıl hakimiyet kuracağını bilemeyenler.
  • Orgazm olmayıp orgazma taklidi yapanlar.
  • Farklı fanteziler öğrenmek isteyenler.
  • Kocasının yatakta bulamadığı mutluluğu başka kadınlarda aramasından çekinenler.

Yataktaki Kraliçe Kitabından Bazı Başlıklar

Yataktaki kraliçe PDF kitabı oldukça yaygın ama çözüm bulunamayan sorunlara el atıyor. İşte bazı başlıklar;

  • Cinsel olarak kadının kendini tanıması
  • Yatakta seksi kadın nasıl olunur-
  • Erkeğin tahrik noktaları ve dokunuş zamanlaması
  • Ön sevişmenin incelikleri
  • Oral seks
  • Romantizm nasıl devreye girer
  • Eşinin isteyeceği tek kadın olmak
  • Kendi fantezilerini geliştirmek
  • Görselleri olan seks pozisyonları

Yataktaki Kraliçe PDF kitabıyla kazanacakların;

  • Mutlu bir yatağa sahip olmak
  • Zevkli saatler
  • Eşinin ilgisinin sürekli üzerinde olması
  • İş yerinde bile seni arzulaması
  • Kendini tanıyarak özgüveni üst seviyeye çıkarmak.

Yataktaki kraliçe PDF ana kitabının yanında çok değerli bilgileri içeren hediye kitapçıklarıyla birlikte geliyor.

Yataktaki Kraliçe PDF Hemen Oku

Hediye – Bonus Kitaplar

Yardımcı Kitap 1 – Seks Çeşitleri

Farklı 5 seks türüne ait tüm bilgilerin toplandığı kitap sayesinde cinselliğe bakış açını değiştirebilirsin. Partnerini iyi tanımadığı için standart seks kalıplarının dışına çıkamayanların mutlaka okuması gerektiğini düşünüyorum. Onun daha fazla zevk alması kadının da doğru orantılı şekilde mutlu olmasını sağlıyor. Tutku ve arzu yoksunu cinsel hayatın yerini tutkulu sevişmeler alabilecekken neden daha azıyla yetinilsin ki?

Yardımcı Kitap 2 – Cinsel Sağlık

Cinselliği tanımayan ve cinsel hastalıkların neler olduğunu bilmeyen kadınlar düzenli olarak kontrollerini de ihmal etmektedirler. Bu yardımcı kitap sayesinde cinsel sağlık konusunda detaylı bilgilere sahip olacaksınız. Nasıl korunulacağı ve nelere dikkat edileceği detayları ile alınmış durumda.

Yardımcı Kitap 3 – Aşk Kuponları

Sanırım en eğlenceli kısmı burası oluşturuyor. Eğlenceli, renkli ve farklı cinsel hayata sahip olmak için oyuncu olmak da gerekiyor. Erkekler oyun oynamayı sever yatakta oyun oynamak da ilişkiye heyecan katacaktır. Aşk kuponları oyununu partnerinle birlikte zevkle oynayabilirsiniz. 25 sayfalık kitapta 60 adet Aşk kuponu bulunuyor.

Yardımcı Kitap 4 – Erkeği Azdırmanın Yolları

Sanırım fazla açıklama gerektirmeyen bir başlığı var. Mesajlar, masajlar, pozisyonlar, davranışlar vb. her şey bu yardımcı kitapta bulunuyor. Yataktaki kraliçe PDF indirmek ve okumak için buraya tıkla.

Yataktaki Kraliçe Kitabı Hakkında

Yataktaki kraliçe kitabını okuyanların yorumları kitabın oldukça etkili olduğu yönünde. Kitabı okuduktan ve yazılanları uyguladıktan sonra farklı bakış açısı kazandıklarını dile getiriyorlar. Kitap sayesinde kocalarının eve gelmek için can attığını ve eski hatalarını tekrar yapmadıklarından bahsediyorlar. Nedir eki bu kitabı bu kadar etkili hale getiren ve diğerlerinden ayıran. Bu konuda hazırlanmış pek çok kitap internetteki bilgilerin derlenmiş hali gibi diyebiliriz. Ama bu kitap bizzat bir kişi tarafından uzun sohbetler ve denemeler sonucunda kaleme alınmış son derece etkili.

Yataktaki kraliçe kitabını ücretsiz indir parolası ile buraya kadar geldiğini biliyorum. Birazdan bana kızabilirsin de. Ama gerek yazara olan saygım gerek yasalara olan bağlılığım sonucu buraya bedava ya da ücretsiz link vermiyorum. Onun yerine bu parola ile yola çıkanlardan bir kişiyi bile parasız şekilde sahip olmaktan vaz geçirebildiysem ne mutlu bana.

Yataktaki kraliçe kitabını resmi satış sitesinden indirmek için buraya tıkla ve Yataktaki kraliçe kitabını ücretsiz indirmek sevdasından vazgeç lütfen.

step1

Son yapılan güncellemelerden sonra artık ücretsiz olarak indirmek de hayal oldu. Kitabı korumak için üyelik alanı sistemi geliştirildi. Ödeme sonrasında kitabın sitesinde üyeler için ayrılan bölüme kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılarak okunabiliyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Kitap basılı bir kitap mıdır?

Hayır, kitap ödeme sonrasında üyelik alanına giriş yapılarak okunabilen bir yayındır.

Ödeme sonrasında kitabı kesin okuyabilir miyim?

Evet kitaba erişim linkleri kesinlikle gönderilir.

İade edilebiliyor mu?

internet ortamında teslimatı gerçekleştirilen ürünlerde iade bulunmamaktadır.

Kitabın fiyatı ne kadar?

Zaman zaman kampanyalar yapılıyor. En doğru fiyatı resmi satış sitesinden görebilirsiniz. Siteyi ziyaret etmek için buraya tıklayın.

Yataktaki Kraliçe Kitabı Nasıl Okunur?

  1. Adım: Sitesine giderek sipariş verin,
  2. Adım: Kullanıcı adı ve parolanın geldiği e-postayı açın,
  3. Adım: Sitede dil seçiminin yapın,
  4. Adım: Kullanıcı adı ve parolayla giriş yapın.
  5. Adım: Size ayrılan bölümden kitaplarınızı okumaya başlayın.

Benzer Konular:

 

Halime: