X

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin 6 İpucu

Erkeği Baştan Çıkarmak İçin 6 İpucu

Erkeği baştan çıkarmak mutlaka onu sevgilisinden koparıp veya onun istemediği bir şeye zorlamak anlamına gelmiyor, yeni bir sevgili edinme anlamına da gelmez. İlişkinin ilk günlerinde olduğu gibi erkeğinin sana bağlı ve seni sürekli arzulamasını sağlamak için de kullanılan bir yöntemdir.

Erkeği baştan çıkarmanın bazı ipuçları

1. Onu Takdir ettiğini hissettir

Erkekler neden eşini aldatır? Bu konuda yapılan bilimsel araştırmalara göre erkeğin eşini aldatmasındaki nedenin cinsel veya cazibeden kaynaklı olmadığıdır. Bir erkek takdir edildiğini hissetmezse kadın arasında duygusal kopukluk yaşamaktadır,  bu durumda erkek başka kadından takdir edildiğini hissederse ona gitmesine sebep olur.

2. Sana yardımcı olmasına izin ver

Acılar içinde küçük hanımcık rolünü oynamak zorunda değilsin, aynı şekilde her şeyi bilen ve onun yardımına ihtiyacının olmadığını ve yolundan çekilmesi gerektiğini de göstermek zorunda değilsin. Çoğu erkek günümüzde insanların yetenekli ve her şeyin üstesinden geleceklerini biliyorlar. Ona, bir konu hakkında fikrini almak için soru sor. Erkeğinin ilgilendiği bir konuyu sana öğretmesini isteyebilirsin. Senden daha kolay yapabileceği bir şey iste, mesela sözde açmakta zorlandığın bir kavanozu açmasını iste. Onun bilgisini, yeteneğini ve yardımseverliğini takdir ettiğini hissettir.

3. Kendin ol

Yok, gerçekten. Erkekler içgüdüsel çeşitli isteklerde bulunurlar. Kendini sürekli seni görmesini istediği şekilde hazır tutman ve ciddiyetle bu yönde geliştirmen gerekmiyor. Bazen sadece kendin olarak ona değişik gelebilirsin, bu seni çekici kılacaktır.

4. Flört

Şirinlik…

İmalı şakalar yaparak cinsel gerilim yaratabilirsin.

5. Ulaşılamazı oyna

Onu gerçekten arzuladığını hissettir fakat şu bu nedenlerden dolayı kaçamak oyunu oyna. Uyarı: bazı erkekler oynamaktan hoşlanmaz, çok aşırıya gidersen oyun ters tepebilir ve oda kaçamak oyununa sert bir şekilde dâhil olabilir. Oyunun sana karşı oynanmasını istemiyorsan dozunu iyi ayarlamalısın.

6. Ustaca dokunuşlar yap

Kolunu veya vücudunu ona sıyırarak dokundurmak için fırsat kolla. Yapmış olduğu bir şey için ona teşekkür etmek isterken, elini nazikçe omzuna koy ve konuştuğun sürece elini orada bırak.

Erkeğini baştan çıkarmak konusunda sana bir tavsiyem daha var…

Erkekleri Baştan Çıkar ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla E-Kitabı

Son günlerde erkekleri baştan çıkarma konusunda takipçilerim için yapmış olduğum araştırmalar sonucunda çok başarılı bir kitaba ulaşarak satın aldım ve okudum. Erkeği baştan çıkarma konusunda gerçekten çok faydalı bulduğum tüyoları barındıran ve okurken hiç sıkılmadığım “Erkekleri Elde Etme ve Kendine Bağlama Sanatı” adlı e-kitabı okumanı tavsiye ederim. Kitap hem eğlenceli hem de erkekleri baştan çıkarmak konusunda kendini geliştirebilirsin…

Benzer konular:

Halime: