X

Bağlama Büyüsü

Bağlama Büyüsü

Bağlama Büyüsü – Giden sevgiliyi geri getirmek, ayrılığın ardından tekrar bir araya gelmek için biz kadınların başvurmayacağı çare yoktur. Çoğumuz soluğu falcılarda alırız, barışacak mıyız, dönecek mi, hayatında başka biri var mı diye öğrenmek için. Birde şu medyumlar, büyücüler, muska yazan hocalar falan var tabii..

Aslına bakarsanız, geri getirmek yada bağlamak için onlarca büyü yöntemi var. Herhangi bir isteğinizin Hayır mı Şer mi olduğunu öğrenmek için Kuran’dan rastgele bir sayfa açıp, seçtiğiniz sayfadaki HI’ları ve ŞE’leri saymanız gerekiyor mesela, HI’lar çoksa Hayır, ŞE’ler çoksa Şer anlamına geliyor. Bu tabii ki bir büyü yöntemi değil, biliyorum. Sadece büyü yaptırmaya niyetlendiğinde Hayır mı Şer mi bakabilesin diye anlattım.

Bağlama Büyüsü ve Büyüler

Bağlanma büyüsü gibi büyü işleri bir dipsiz kuyudur, bir girdin mi çıkamayabilirsin. Hayatımızda yaşadığımız her acı bizim için bir sınavdır. Ve bence “bağlama büyüsü” yaptırıp sorunu kolay yoldan çözmeye çalışmak, sınavda kopya çekmeye çalışmak gibi. Sınavda kopya çekip dersi öğrenemediğin için, hayat denen öğretmen seni hep aynı problemle sınamaya devam eder. Bu kısırdöngüye girmek istediğine emin misin? Sence de kökten bir çözüm bulmak daha iyi değil mi?

Bağlama Büyüsüne alternatif Kendini Yenilemek

Sorunun kaynağına dönüp bakmalısın, nerede yanlış yapıyorsun da bu acıyı çekiyorsun. Dünyaya geliş amacımız ruhumuzu olgunlaştırmaktır. Ve bu yolda, olgunlaşma adına vermemiz gereken sınavlar vardır. Hayatımıza giren insanlar sadece bu sınavların gerçekleşmesine zemin hazırlamaya hizmet ederler. Tabii bizde başkalarının sınavlarına zemin hazırlarız. İşte insanoğlu böyle bir etkileşim içindedir.

Etrafındaki insanları biraz gözlemlersen, ilişkilerinde tekrar eden bir şekilde aynı sorunla karşılaştıklarını farkedeceksin. Aldatılan bir arkadaşın mı var, dikkat et onun aldatma yüzünden biten ilk ilişkisi değildir. Bir arkadaşın eşinin ailesi ile problem mi yaşıyor, kendisine sorarsan yüksek ihtimalle eşinden önceki erkek arkadaşlarının aileleriyle de problemler yaşamış olduğunu öğreneceksin. Bilmeden evli bir adama aşık olmuş ve acı çeken bir arkadaşın mı var, inan bu onun bu acıyı ilk tecrübesi değildir.

Ne enteresan değil mi? Bu içimizdeki yanlışı düzeltmemiz için hayatın bizi zorlamasıdır. İçinde değersizlik hissi varsa, hep aldatılırsın ya da evli adamları seçip ikinci kadın olursun ki düzeltmen için sevgili hayat bunu iyice gözüne sokabilsin. Güvensizlik hissin mi var, kendine güvenmediğin için onun yakınında olan herkesi tehdit olarak görür ailesiyle ve arkadaşlarıyla sürekli çekişme içinde olursun. Hayatından bu kötü durumları temizleyebilmen için kendinden bu duyguları temizlemen gerekiyor. Görmen ve kabullenmen gerekiyor.

İnsanın ruhuna huzur vermek için çareyi yanlış yerde arar genellikle. Olur olmadık işlere kalkışır. Halbu ki insan ruhuna huzur veren ve ilk akla gelmesi gereken sistem inanç sistemidir. İnanç sistemi insanı her türlü kötülükten, beladan ve musibetten korur. İçini aydınlatır.

Aşık etmekle inanç sisteminin ne ilgisi var demek Büyüye inanıp ta DUA ya inanmamak anlamına gelir. Aşık etmekle, sevdiğini geri kazanmakla ilgili onlarca dua varken neden BÜYÜ? Çünkü medyumlar çevrendeki insanlar sana duymak istediklerini söylerler. Onlara inanmak daha kolaydır ve büyü ile şeytanın yoluna saparsın. En etkili Aşk Duları kitabını duymuş muydun?

Duymadıysan kitap hakkında yorumları buradan okuyabilirsin. Kitabı kim hazırladı? İçinde neler var diye merak ediyorsan En etkili aşk duları kitabını (İbrahim Esin) incelemek için tıkla.

Giden Sevgiliyi Geri Getirmek

Şimdi daha anlaşılır oldu değil mi. Kendi duygularını, eksikliklerini çözümleyince hayatına bir yön vermek daha kolay. Giden Sevgiliyi Geri Getirmek için yapacağın herşey, bu yeni sen ile daha doğru, daha anlamlı olacaktır. Ve işin en güzel yanı, o sendeki değişikliği mutlaka fark edecektir ve bu farklı kadınla mutlu olabileceğini, artık birşeylerin değiştiğini anlayacaktır.

Hayattaki en önemli projen kendin olmalı. Kendini geliştirmeli düzeltmelisin ki, gerçek mutluluk sen onu kovalamadan, kendisi gelip seni bulsun. Daha iyi olduğunu hissediyorsun ve onu hayatına geri istiyorsun. Kendini keşfettin ve kendinle barıştın. Küçümseme sakın, çok yol aldın ve çok emek sarfettin. Sen artık bunu fazlasıyla hakediyorsun. Peki bu yolda sana yol gösterecek bir yardımcı istemez misin.  Sana tavsiyem Eski sevgiliye mesaj kitabına  bir göz atman olacak. Bu kitap sana erkeğini geri kazanma yolunda ilginç kapılar aralayıp, seni hiç düşünmediğin çözümlere götürecek eşi bulunmaz bir rehber. Bu kitaptan edineceklerini hayatında uygulayarak, hem sevgilini geri kazan, hem de artık geri gelmez dediğin mutluluğunu yeniden ve daha sağlam şekilde inşaa et.

Bağlama büyüsü yazımında sonuna geldik, gelecek yazımda görüşene dek, sevgiyle kalın..

Benzer konular:

Halime: