X

Bir erkeği nasıl etkilerim?

Bir erkeği nasıl etkilerim

Bir erkeği nasıl etkilerim? veya Erkekleri nasıl etkilerim? diye soruyorsan ya kendine değer vermiyor ya da toplumda genel kabul görmüş kurallara göre yaşamak zorunda hissediyorsun. Neresinden bakarsan bak, erkeği etkilemek için yollar arıyor, “SEÇEN” olmak yerine “SEÇİLEN” olmayı tercih ediyorsun demektir.  Aslına bakarsan bende kısa bir süre öncesine kadar senin gibi düşünüyordum. Erkek egemen bir Dünyada yaşıyoruz ve seçen erkek oluyor. Bu görüşlerim Ricci’nin hazırlamış olduğu “Erkeğini Baştan Çıkar ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla” kitabını okuyana kadar seninle aynıydı. Kitabı okudukça görüşlerim, kendime, hayata ve erkeklere bakışım değişti. Kısacası erkeği etkilemek seçilmek anlamına gelmemeli.

Zengin, yakışıklı bir erkeği nasıl etkilerim?

Hedef sadece para ve iyi vakit geçirmekse, çok fazla zorlanacağını zannetmiyorum. Biraz dikkat çekici giyinmek, bakımlı olmak dikkat çekmek için yeterlidir. Hedef onu elde etmek ve kendine bağlamaksa, aslında her erkek için geçerli olan şeyler zengin, yakışıklı ve etrafında çok kadın olan erkekler içinde geçerlidir. Erkekler kızlara kıyasla daha rahat büyürler. Çapkınlıkları, kız arkadaşları ailede gurur konusudur. Sürekli bu alanda pohpohlanır ve övülürler. Aslında herkesin amacı aradığı kadını ya da erkeği bulmaktır. Yaş ilerledikçe beklentiler değişir ve daha önce yaşanan tecrübelerin ışığı altında yeni karşılaşılan karşı cins sınava tabi tutulmaya başlanır. Acaba gerçekten doğru söylüyor mu? Zaten bıkmıştır ömrü boyunca pohpohlanmaktan. Her buluşma ya da karşılaşma iş mülakatına döner ve gerçeği ortaya çıkarmak için bir yarışma halini alır.

İşte bu noktada bir erkeği nasıl etkilerim ? sorusunun cevabı geliyor

Yukarıdaki durumda erkek “SEÇEN” rolündedir ve karşısındakini “SEÇİLENİ” test eder. Yapılması gereken seçilen ve seçen rollerini değiştirmektir. Yapmak, anlatmaktan daha kolay aslında. Bunun kolay olduğunu da az önce yukarıda bahsettiğim 179 sayfalık kitaptan öğrendim. Şu anda buraya yazdığım yazılar, o kitabın sadece 2 paragrafından elde ettiğim düşüncelerle hazırlandı. Neyse konumuza geri dönelim. Yapmak daha basit demiştim. Şimdi kitap’tan küçük bir alıntı ile bunu örneklemek istiyorum. Seçen rolünü üstlenen erkek karşısındakini süreki test eder.

Erkek: Benden hoşlanıyor musun?
Sen: Evet… Bir arkadaş olarak ya da Nasılsın?
Kısacası yapman gereken, SEÇEN tarafın sen olduğunu belli ederek, eğlenceli bir şekilde karşılık vermek.Çekici bir şekilde farklı olmak. Bunu nasıl yapacağını ilerleyen bölümlerde anlatacağım

Evet alıntıyı burada bitirmek durumundayım. Ricci’nin bir sözü ile alıntıyı bitiriyorum. “Seçen olmanın cinsiyeti yoktur.” Konu buraya nasıl geldi? Buraya kadar neler anlatıldı? Bunları öğrenmek için kitabı almanı tavsiye ederim. Internet’te dolaşan kitaplardan ve bilgilerden çok farklı. Bundan sonraki yazılarımda yine Bir erkeği nasıl etkilerim? Sorusunun cevabını Erkeğini Baştan Çıkar ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla kitabında aramaya devam edeceğim.

Benzer Konular:

 

sevgiliyi geri kazanma: