X

Sevgiliyi Geri Getirme Duası

Sevgiliyi Geri Getirme Duası

Bugün yapmış olduğum bir araştırmaya göre “sevgiliyi geri getirme duası” kelimesi blog konumuz ile ilgili en sık aranan kelimeler arasında olduğunu gördüm. Blog yazarlarımızdan Sevgi Başlangıç bunu daha önce tespit etmiş ve bu konuyla ilgili yazısını okurlarımıza paylaşmıştı. Okurlarımızı doğru bilgilendirmek adına takdir ettiğim bir davranışta bulunarak Diyanete; “ayrılık sonrası onu geri getirmek için dua var mı?” sorusunu iletmiş ve gelen cevabı giden sevgiliyi geri getirme duası yazısında paylaşmıştı.

Sevgiliyi Geri Getirme Duası var mı?

Diyanetinde belirttiği gibi sevgiliyi geri getirmek veya kendine aşık etmek için dualar yoktur. Muhtemelen sende son bir umut olarak sevgilini geri kazanmak için araştırma yaparken bu yazıma geldin. Dua elbette yapılmalı, insan dua ederek kendini Allaha yakın ve daha huzurlu olduğunu hisseder. Huzurlu olduğunda daha sağlıklı düşünmeye başlarsın. Buda, onu tekrar kazanma yolunda senin için çok önemlidir. Eğer ayrılık sonrası tam anlamıyla ne yapman gerektiğini bilemiyorsan öncelikle ayrılığın verdiği duygusal çöküşten kurtulmalı ve kendini toparlamalısın. Eğer şuan için bu durumda hissediyorsan kendini “Aşk acısından kurtulmak için 7 İpucu” yazımı okumanı tavsiye ederim.

Sevgilini geri kazanmak için ne yapmalı?

Yukarıda belirttiğim gibi sevgiliyi geri getirme duası yerine canın çok sıkıldığında bir odaya çekilip gözlerini kapatarak sağlık, sıhhat ve diğer tüm insanlar için dua et. Bunu yaparak içinin rahatladığını hissedeceksin. Kendini toparladıktan sonra onu tekrar kazanmak için yapılması gerekenleri öğrenerek stratejik bir şekilde uygulamaya geçmelisin.

Eğer ayrılığın verdiği aşk acısından kendini toparlamış hissediyorsan o zaman eski sevgilini geri kazanmak için 5 ipucu yazısını okuyarak hemen yapılması gerekenleri öğrenmeye başlayabilirsin. Unutma ki eski sevgilini geri kazanmak için her zaman bir şans vardır, sen bu şansı yaratacak tek kişisin. Ayrılığın ilk evresinde bazen bilmeden utanç verici davranışlarda bulunabiliriz, bu hatalara düşmemek için mutlaka sana önerdiğim yazıları okumalısın.

Sevgiliyi geri getirme duasına umut bağlamak kesinlikle onu geri getirmeyecektir. Onu tekrar geri kazanmak istiyorsan mantıklı hareket etmelisin.

Benzer konular:

Halime: